Translate

marți, 15 mai 2018

HAMER NET 👏📲



Incep prin a mentiona ca am mai scris despre conexiunile pe care un dispozitiv "SMART" le poate face, ceea ce voi scrie in continuare e de domeniul SF 😂😂😂

RECAP (veche da bună)

Internetul nu este ceea ce crezi.

Ceea ce ție îți este dat să vezi/folosesti nu este nimic altceva decât formă comercială, doar pentru că în ziua de azi tot ce te înconjoară trebuie să creeze profit.
(Apa este cel mai elocvent exemplu)

Intre conexiuni si internet este o mare diferenta.

Termenul de "confidențialitate" se referă implicit doar la ceea ce nu trebuie să obțină, în fapt să nu folosească ( ca și elemente de identificare ) terțe părți, și asta doar pentru a putea "alți terți" să gestioneze ce ți se oferă ca și informație cu caracter social, comercial & doctrină, pe criterii geopolitice.

**SINGTAGMA*

( prostim poporul cu televizorul/i informaţia)

e veche🙈🙉🙊

Un dispozitiv  "SMART" poate ( si chiar realizeaza) cel putin cinci conexiuni* independente (gsm, GPS, radio, bluetooth, internet) cu terte ser_vicii ce la o privire superficiala par normale.

Insa daca intram in amanunte putem izola, ca sa zic, unele functii necesare și tot mai rămân unele nebănuite 😂😂😂

Sunt suficiente articole ce zic să nu te conectezi la wifi/public că ai șanse mari să ți-o iei, sau să ții BLUȘTUȚUL închis, tot așa în spații publice, bine că între timp s-au creat ceva protecții de securitate cu ajutorul cărora dispozitivele devin sigure, este o situație relativă dictată mai mult de partea comercială a problemei.

Cea despre care țin să precizez însă, ar fi, posibilitatea ca dispozitivul să mai ofere o informație, identificator, intr-o primă fază și chiar un "mic" transfer de date, cu putina știință, către... ♿ți.

În acest punct dau câteva detalii...
(și pentru că mi-am adus aminte, absolut orice dispozitiv portabil Smart și nu numai, poate fi, cu ușurință localizat precis si deci, recuperat, însă pe lângă hoți mai trebuie să trăiască si producătorii) .

Care hoț când fură un telefon, prima dată scoate cartela SIM 😂😂😂 bă ești nebun?! toate dispozitivele au un identificator unic și se cheamă IMEI, identificator ce se înmagazinează intr-o bază de date la prima conectare pentru a putea avea ulterior acces la internet și alte servicii, și care poate fi regăsit și fără cartelă SIM.

Da mă rog, au fost suficiente cazurile când persoane " importante" au încercat să își recupereze dispozitivele și se pare, cel puțin oficial, că nu au avut succes, nefiind sprijiniți. Ceea ce s-a putut face a fost crearea unui nou serviciu ce este capabil să șteargă toate datele de pe dispozitiv 🙊🙉🙈.

La prețurile din ziua de azi se potrivește,

CIREAȘA DE PE TORT

Curentul electric are se pare câțiva identificatori, unitățile de producție nefiind 100% similare, de unde la încărcarea unui dispozitiv acesta își imprimă un fel de amprentă specifică.

Aplicații android de ultimă oră oferă repararea bateriilor cu defecte*, hai sa fim serioși, chiar așa?!

Acestea nu repară nimic ci doar încearcă să elimine acei identificatori de rețea ce posibil la un moment dat au cauzat probleme bateriei, sau mai nou, cei de la "Apple" au recunoscut de curând că au inclus în I.OS o funcție ce degradează bateria în mod voit, mai vechi microsoft au avut cam aceiași poziție, te trezeai ca nu se mai încarcă acumulatorul laptopului, așa din senin, în fapt chiar încărcătoarele au inclusă o funcție ce stabilește limita ciclurilor de încărcare indiferent de condiţia bateriei.

CIREAȘA 1

Rețeaua electrică, este omniprezentă si poate fi utilizată cu destul de multă ușurință și în transmiterea de date.
Datele nu au nici o problemă în a fi transferate prin rețeaua electrică indiferent de tensiunea rețelei, acestea având un cu totul al regim de lucru, mai exact... frecvența fiind parametrul principal, face posibil transferul unor informatii special codate de un program conceput a transfera "trenuri" de impulsuri specifice informației digitale.

(simple filtre analogice pot face ca o tensiune de Kv să nu se regăsească în zone de circuit cu spectrul radio/date, si invers).

Vezi acest tutorial;
https://youtu.be/YlfxxvYcKlwhttps://youtu.be/YlfxxvYcKlw

CIREAȘA Nr. 2

Știi că ți sa recomandat să nu stai pe internet când telefonul este la încărcat, ei ăsta e motivul, că de crăpat nu crapă, fii sigur, da terțe agreate* nu pot controla ce fac terțe neagreate (geopolitic).

(cred că m-am îmbolnăvit de paranoia)

Dă mai departe, nu e molipsitor😂😂😂








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !