Translate

joi, 10 mai 2018

ANDROID PIXEL LAUNCHER



 Acum puteți utiliza dispozitivul de lansare Pixel Android P beta dacă dispozitivul dvs. rulează Android Oreo.

 Dacă doriți să încercați lansatorul pixel exclusiv Pixel Starting from Android P beta , astăzi este ziua ta norocoasă.Potrivit  dezvoltatorilor XDA , aplicația Rootless Pixel Launcher a fost portată de pe Android P și este acum disponibilă pentru dispozitivele Android Oreo .

 Ca și înainte, versiunea Android P al dispozitivului de lansare  **Pixel** vă permite să activați sau să dezactivați punctele de notificare, să modificați forma pictogramei, să adăugați pictograme la ecranul de pornire pentru aplicații noi și multe altele. Diferențele sunt în principal vizuale, deși subtile.

 Lansatorul **Pixel** fără rotoare arată acum aplicațiile sugerate în partea de sus a sertarului de aplicații, precum și separă aplicațiile dvs. personale și de lucru. De asemenea, lansatorul include comenzi rapide redesenate atunci când apăsați lung pe un ecran de pornire, precum și un panou reproiectat pentru widget-uri.

De asemenea, rețineți că acesta este doar un interfață de lansare  Android P. Nu include multe din celelalte funcții Android P anunțate în timpul procesului Google I / O 2018 , cum ar fi comenzi noi de navigare ,actualizări Nu deranjați , secțiuni și acțiuni ale aplicațiilor și multe altele.

Pentru moment, se pare că interfața Android P al lansatorului este disponibil numai pentru dispozitivele Android Oreo. Încă nu știm dacă dispozitivele care rulează Android Nougat vor accepta portul, deși sunteți mai mult decât bineveniți să încercați acest link .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !