Translate

duminică, 4 martie 2018

Dæ CUANTICA'€U

( #Cancerul nu este altceva decât raspunsul organismului la un mod nesănătos de viață, șocurile psihice vs $tres/temeri/neimpliniri, joacă de asemenea un rol important.) Astfel s-a constatat, în principiu, că lipsa oxigenului din sânge amplifică reacțiile organismului cauzate de existența unor "deșeuri" cum ar fi dioxidul de carbon sau a altor compuși chimici ce nu sunt asimilați de către organism că-și hrană*, ci depozitați sub formă de grasimi acide, în vederea eliminării.

DE UNDE

Această lipsă de oxigen conduce la formarea de tumori, celulele suferind mutații pentru a obține energie din procesul de fermentare a zahărurilor , (de cele mai multe ori, rafinate și nu biologice) .

  DECI

Acesta nefiind un proces „curat” biochimic, apar reziduri ce sunt depozitate în țesuturi determinând chiar o toxicitate mai ridicată, lucru ce duce la o acidoză ( creșterea acidității organismului) și un fel de "foamete de oxigen" in celule, ce determină organismul să permită aparitia, prin mutație genetica, de celule capabile să supravietuiasca acesta fiind în fapt modul prin care "organismul încearcă să supraviețuiască" cu ce-i oferim că și hrană, lucru ce conduce în final, la consecințe fatale pentru organism, așa zisul #cancer.

(Aceste afirmații nu sunt ficțiune, ele se bazează pe știința reală și dovedite de câștigătorul Premiului Nobel din 1932, @dr. OttoWarburg).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !