Translate

miercuri, 18 octombrie 2017

TRANSFORMA FISIERE "PDF" IN FORMAT DIGITAL E.pub READER

  Acest articol se doreste o rezolvare pentru cei ce nu au gasit inca o modalitate de a transforma fisiere PDF intr-un format acceptat de E.reader'ele existente in magazinul "Google Play Store".
Este de inteles ca ma refer la cei ce doresc sa citeasca* si pe dispozitivul mobil carti/documente de arhiva, etc si intampina o problema cu dimensiunea scrisului ce nu de multe ori face practic imposibila citirea textului. Este cunoscut ca pe mobil fisierele PDF pot fi marite prin largirea, practic a imaginii, si asa incepe totul.
  E.readerele existente ofera setari de dimensionare a scrisului, de mod de afisare, intunecat pentru seara, sau normal si sepia pentru zi, derularea rapida la o anumita pagina si asa mai departe.
 

 DE CE NEAPARAT


   Majoritatea cartilor si documentelor ce le poti descarca de pe net sunt gratis doar in format PDF, de unde se intelege ca pentru uz personal pot fi descarcate gratuit, doar ca sunt ilizibile, ce sa mai discutam , cine stie despre ce este vorba va lua aminte.

CUM SI CE TREBUIE FACUT


Aplicatia cu pricina, testata dealtfel, se numeste Epubator  (si poate fi descarcata, clik pe denumire) despre cum se descarca un fisier de pe net nu intru in amanunte.
(scrii in bara de cautare_titlu + extensia "pdf"    iar in rezultate lincul ce contine ceea ce cauti va incepe cu (pdf) + titlu) .

EXEMPLU


In clipul ce urmeaza se poate vedea cat de simplu este:



O mica colectie de carti nu strica, mai ales ca e offline :)))
Succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !