Translate

marți, 3 octombrie 2017

KRUGER & MATZ 4 PLUS

  Reprezentand un "brend" relativ necunoscut pe piata autohtona, Kruger & Matz vine pe langa cu ceea ce iau consacrat si anume sisteme audio profesionale, mai nou cu o serie de dispozitive mobile cu Android avand caracteristici de top dar la un pret ce face o reala concurenta pe piata brandurilor consacrate.

      SA MA FAC INTELES


   Cand vorbim de un procesor octa core CPU= 8x1.3Ghz, Grafica, dual core GPU=2x450Mhz, ecran de "6" , 3G=Ram, senzorii camerelor (SONY) spate 13Mpx_fata 5Mpx si baterie 6000Mamp (adica 6 Amperi) și un încărcător ce permite o incarcare rapida ( 20%_80% in 30min) deja trebuie sa fim de acord cu clasa superioara ocupata de dispozitiv.
  Bun , fata de mult mai dotatele dispozitive din seria brandurilor recunoscute este undeva la mijloc insa aici intervine pretul, in cazul de fata, undeva la jumatate fata de dispozitive cu caracteristici similare.


      O POZA INSPIRATA



  Pe ultima linie avem ; Senzor de amprenta.
  Specificatiile existente pe unele pagini, cu referire la acest model sunt, din cate am vazut eu, putin eronate, sau probabil prima serie era ceva mai golasa*, testele facute de mine mi-au aratat ca are toti senzori mai putin" barometru si termometru " deci nu poate fi facut statie meteo* dar are ceva inedit in schimp, un senzor de Hall, sau cam asa ceva care intr-o prima faza poate trece dispozitivul in "standby" atunci cand se inchide FlapCover'ul ( acesta trebuind sa fie "special" in sensul ca trebiuie sa includa in "Flap" o folie magnetica.
  Din specificatii mai trebuie amintit si faptul ca poate fi folosit ca telecomanda Tv, directa, nu prin wifi, avand IR control si softul corespunzator, asa ca adio " da-mi telecomanda " :)))
 Cititorul de amprenta, situat pe spate undeva unde la alte telefoane avem camera, in acest punct pentru mine nu reprezinta altceva decat un moft, ca daca "esti murdar" s-ar putea sa nu functioneze.


  Cum aminteam la inceput, ecranul este mai "mult decat generos" la diagonala de "6" ofera, ajutat si de culorile impecabile, o vizionare a filmelor, o navigare pe net si bine inteles poze de calitate, ajutat de camera de 13Mpx :))). Softul camerei permite setari personalizate, contrast dinamic, tren de pana la 40 de cadre, asta daca doresti sa creezi un "Muvie" in "slow motion", sincer poza facuta, fara misto, dar e mai clara ca realitatea, suna aiurea dar asta e!






  Aspectul placut, cu forme usor rotunjite si  butoane bine finisate, da o nota eleganta.
  Dispozitivul este dintr-o bucata, asa ca nu se deschide pentru a crea acces la card, sim'uri (ca poate merge cu doua) sau baterie, care cred ca este in fapt motivul, o baterrie de "6" nu poate fi decat semi finisata, cam ca la tablete, care nici ele nu se deschid.
  Simurile si cardul se pun intr-un sertar lateral ce se deschide cu o cheie (existenta in pachet).
  Am lasat partea audio la sfarsit doar pentru a face cititorul sa ramana cu aceasta informatie deloc de neglijat, in urma lecturarii articolului.
  Avem un singur difuzor in partea de jos, de dimensiuni generoase, ajutat si de un soft pe masura, cum aminteam ceva mai inainte, "firma" e specializata pe sonorizari profesionale, dispozitivul vine cu un set de casti "in_ear" mai mult decat bune, ceva de genul, volum spre suta de decibeli, iar softul regleaza calitatea la un nivel profesional. Efectul de "BassBoost" va putea fi perceput doar prin folosirea unor casti performante*.

   CLIP DE PREZENTARE




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !