Translate

luni, 12 septembrie 2016

MAJORARI IMPOZITE - 2017 #pamflet

  Ministerul Finantelor Publice (in urma articolelor aparute in presa in ultima perioada) face urmatoarele precizari;
Imagini pentru mfp marire cas
 " Așa cum am menționat în nenumărate rânduri, Ministerul Finanțelor Publice nu are în vedere majorări de taxe și impozite în acest an. Singurele măsuri care au fost şi sunt vizate sunt de simplificare a procedurilor fiscale în favoarea activității economice."
  Activitatea economica nu are nicicum legatura cu angajatul, aceasta se refera pur si simplu la modalitati legalizate* de marire a profitului angajatorului, prin reducerea fiscalitatii, adik a taxelor si alea alea, ce ar drena o parte din profitul realizat, catre P.I.B. (locul de unde se alimenteaza* pensiile nesimtite, salariile bugetarilor dar nu numai...  

Cu alte cuvinte; stati linistiti cetateni*( pana la alegeri ).....
   "Subliniem faptul că nu există un proiect de modificare a Codului fiscal asumat de Ministrul Finanțelor Publice care să includă majorări de taxe și de impozite sau de contribuții sociale obligatorii."


Imagini pentru mfp marire cas

     CITAT.


"Statul se imprumuta, deci exista!"

  Sintagma, pune sub semnul intrebarii, creind un conflict de logica, in afirmarea = citez*


  "Subliniem faptul că nu există un proiect de modificare a Codului fiscal asumat de Ministrul Finanțelor Publice care să includă majorări de taxe și de impozite sau de contribuții sociale obligatorii".


  PRIN URMARE;


  Acordarea maririlor salariale pentru largi categorii bugetare, explica aceasta situate, ce trebuia sa apara dupa alegeri ( si oricum va apare ) .
  Ce justificari, ce_sa vezi ca nu noi*_s-au pus la adapost*, si-au dat salarii, si-au facut pensii nesimtite (pe care voiau si sa nu le mai impoziteze, vb de cele de la peste o mie si ceva )  iar pentru prostime urmeaza........

  Declaratii oficiale, la mica distanta; FMI vs BNS