Translate

miercuri, 13 aprilie 2016

BROWSERUL CHROME SAU MOZILLA NU MAI PORNESTE

  Cam aiurea "defectul" dar se intampla.
  De regula, dupa vre'o actualizare sau update, cum se mai cheama, de driver/software/sau setari prin "internet options" ca asa face omu*, se da la zi cu toate cele* si acorda mare atentie securitatii/confidentialitatii proprii, pe diferite platforme....sau nu!? :)))...



  In termeni tehnici*, se zice ca am pus-o*_"e posibil ca acest update" , ca sa nu mai zic daca e varba de ceva setari de securitate*_sa faca ca ceva registri* sa nu mai corespunda cu setarile din "browser" asa ca nefericitu nu mai porneste, are si el personalitatea lui :)))

  CE E DE FACUT ?!


  Problema poate fi rezolvata prin,
1- clik dr* "Run as administrator".
2- dezinstalarea browser'ului :)) si reinstalarea acestuia cu toata increderea* din/cu "Internet Explore'r (u)" .
  Daca nici asa nu merge, e de rau :)))))
3- cautam varianta de browser cu optiunea; "offline_install" si cu acesta vom reincerca reinstalarea browser'ului cu pricina. (dupa o dezinstalare prealabila).
  Mai nou*, chrome a lansat si un "add on" care face un "cleaner" prin setari, cauti si instalezi chestia, dupa care dai_ok! clik pe titlu!
  Setarile, marcajele si mai stiu eu ce chestii personale, raman, restul_cu dom'nu, cach, istoric (cu pagini accesate cu tot) si alte alea inmagazinate* in browser, dispar,
  La repornire, pe ceva conturi* va tre'bui sa baga'ti din nou "alea_alea" in rest, se pare ca toate au revenit la normal*.

SAU


4- revenim la setarile implicite in "internet options"
  Ce zic aici, e valabil pentru Windows7, si cei cu vechituri, gen vai de mama lui procesor (CPU) si un mare* "G" de ram, ca ceilalti*_mai cu "dare de mana_2/4 G de ram" si "multe inimi" :)))) au trecut deja la @Windows10 _ sau nu :)))

  articol facut la plictiseala/repezeala/oboseala_tratati'l ca atare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !