Translate

joi, 15 octombrie 2015

ANDROID - APK EXTRACTOR (copie de rezerva)

  Cu aceasta aplicatie poti realiza o copie a aplicatiilor instalate pe dispozitivul android, pe care, o poti transfera in cardul SD, intr-un fisier.

  Cum ultimile zvonuri indica vulnerabilitati multiple, ale sistemului android si/sau esti interesat* sa ai o baza in care sa se regaseasca o serie din aplicatiile pe care obisnuiesti sa le folosesti in mod frecvent, Apk Extractor este conceput a realiza un backup
( copie de rezerva ) a acestor aplicatii, care dupa caz, pot fi dezinstalate si reinstalate off line fara a mai face trafic sau pur si simplu pentru a mentine memoria dispozitivului descongestionata de aplictii rar folosite.
  Un exemplu ar fi cu o aplicatie de editare foto, daca nu o folosesti zilnic o poti dezinstala fara problema si reinstala doar atunci cand ai nevoie, sau in loc sa tii dispozitivul incarcat cu zeci de jocuri pe car oricum nu le joci odata dar care pot ajunge sa ocupe, in unele cazuri, aproape tot spatiul, faci bine si le salvezi in cardul extern tinand astfel dispozitivul cat mai liber. Se poate observa, in acest caz, ca dispozitivul raspunde fara intarziere ( lag'uri ) la toate comenzile, nemaifiind incarcat.
  Ideea este ca tot mai multi se plang de modul cum functioneaza unele dispozitive cu caracteristici medii de performanta, CPU - GPU - RAM, in cele mai multe din cazuri, incarcarea excesiva ( a se citi, la refuz ) cu tot felul de aplicatii, ducand la aceasta.

  Intra in discutie si traficul de date. Nu toata lumea are un WI-FI disponibil la orice ora ( practic unii nu au WI-FI de nici o culoare ) moment in care taficul de date cam are de tras inutil, asa ca in momentul in care pui mana* pe un WI-FI descarci fara nici o rusine tot ce vrei, faci copie in cardul extern, le dezinstalezi si repeti pana cand consideri ca ai tot ce-ti trebuie sau nu mai ai spatiu pe card. Oricum tinand memoria dispozitivului libera ai loc de intors*.
  Pana sa aflu de existenta acestei aplicatii, si sunt mai multe de acest gen, obisnuiam sa descarc de la terti* aplicatii in ideea de a-mi tine dispozitivul descongestionat si cat mai subtire incarcat, iar un eventual joculet* sa-l instalez doar atunci cand este cazul.
  Aplicatiile din "play store" avand cel mai redus factor de risc in ce priveste virusarea cu malware sau alte chestii de genul, consider salutara aceasta alternativa. WI-FI am la discretie insa doar acasa si rareori atunci cand am nevoie ( outdore ), lucru ce initial ma forta sa tin dispozitivul incarcat la limita nesimtirii* fapt ce se rasfrangea si asupra functionarii ( lag'uri, blocari sau restartari ). Cum ziceam, mi-am facut o baza de aplicatii de la terti* ceea ce a implicat asumarea unui risc*, in momentul de fata "no problemo".
  Un lucru inedit ar fi si faptul ca aceste aplicatii, puse in copie de rezerva,  pot fi trimise prin ( Bluetooth ) si altor dispozitive, eventual la schimb, inclusiv aplicatia "APK EXTRACTOR" si uite asa ajungi cand gasesti ceva fain la cineva, ai trimiti Ap Extractor, omu face o copie si ti-o trimite pe loc....coool!!!
  Persoanelor binevoitoare le recomand sa dea sfoara'n tara*, prin viu grai* itrucat nu toti au la dispozitie internetul de mareviteza, pentru ca alternativa traficului de date este un dezastru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !