Translate

vineri, 17 octombrie 2014

FACEBOOK - VIDEO AUTO PLAY OFF

Facebook App - Video Auto Play (pe android)

Facebook a lansat videoclipurile care pornesc automat, ca pe Instagram, pentru reclame, dar acum le-a făcut disponibile pentru toată lumea. Cele două reţele deţinute de Facebook funcţionează acum aproape la fel. Videoclipurile nu mai necesită o interacţiune dificilă, ci pur şi simplu pornesc fără sunet atunci când suntem în dreptul lor în fluxul Facebook. Ele pot fi dezactivate pe toate dispozitivele.

 La dispozitivele portabile cu Android se pune problema traficului de date atunci cand nu exista o conexiune wifi,pentru simplu motiv ca sunt "cam costisitoare".
 Voi comenta in continuare despre aceasta functie de "auto play fara sonor" care ridica traficul d date in anumite conditii.Astfel cand ajungi in dreptul unui "clip video" pe pagina de Facebook acesta este redat fara sonor si nu prea deranjeaza,fiind setata,implicit, pe "wifi only", insa daca mai obisnuiesti sa deschizi aplicatia si atunci cand esti pe reteaua mobila ai toate sansele sa te trezesti cu ceva trafic suplimentar care in cazul unei limite de cativa zeci de M(mega) nu este deloc "imbucurator"si nici pe abonament nu este de neglijat,putand crea costuri suplimentare
(recomand sa nu se deschida clipurile deloc in reteaua mobila,dimensiunea in M (mega) fiind destul de mare,atat cele de pe Facebook cat si cele de pe Youtube, pornind de la cativa M (mega) si ajungand in cazul HD, usor peste 100M (mega) de date,deci) pentru doar cateva minute de film;

  OPTIUNE


  Se poate evita acest trafc inutil oprind functia de "Video Auto Play" astfel; 

-Deschizi "aplicatia Facebook"!
-Deschizi "pagina ta"! (din grila Dr. sus_dupa care selectezi prima linie)
-Derulezi in jos pana gasesti "App Settings"!
-Selectezi; "Video Auto Play"!
-In fereastra PopUp care se deschide bifezi "Off"!
-Iesi din setari si verifici pe pagina Acasa in dreptul unui clip,care trebuie sa fie static.

B@zarPC - Pagina De Anunturi;




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !