Translate

miercuri, 20 august 2014

Piatra Neamț - Peste 20000 de ani de datare arheologică

Calatorie arheologica acum 20.000 de ani

Urmele oamenilor de acum 20.000 de ani, care au populat teritoriul actual al României, încep să iasă la lumină cu ajutorul unor arheologi dedicați. Dovezi surprinzătoare ale unei viețuiri și organizări complexe îi pun pe gânduri pe specialiști, obligându-i să-și modifice percepția supra omului din paleolitic.

Alături de arheologii care coordonează cercetarea de la șantierul Poiana Cireșului, Piatra Neamț – unul dintre cele mai importante din Europa – Prof. univ. dr Marin Cârciumaru, dr. Elena Nițu și dr. Constantin Preoteasa, am pornit într-o călătorie în trecutul îndepărtat. Pe de o parte pentru că Asociația Geto Dacii este principalul sponsor al șantierului, iar pe de altă parte pentru că acum câteva zile i-am avut invitați în cadrul emisiunii Adevăruri Tulburătoare.

Emisiunea o puteți vedea mai jos. Merită să îi ascultați pe specialiști pentru că veți afla lucruri deosebite! Vizionare cu folos!

Model de Inspiratie: Daniel Roxin

Partea Intai:



Partea a Doua:



 B@zar PC - Pagina de Anunturi






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !