Translate

sâmbătă, 12 aprilie 2014

Bitdefender Rescue CD

 Daca la un moment dat calculatorul personal a "incasat" un virus ce incepe sa declanseze o serie de erori de sistem ce influenteaza simtitor modul de lucru al calculatorului,incetinindul, Bitdefender rescue CD
devine varianta salvatoare.
 Pentru a incepe folosirea Bitdefender Rescue CD trebuie ca mai intai sa configurati BIOS sa porneasca (boot'eze) de pe CD,la pornirea sistemului apasati "Delete" intrati in bios la boot,setati doar de pe CD,salvati setarea cu "y" sau enter (dupa ce terminati va trebui sa refaceti setarea _ boot de pe HDD) si abia apoi introduceti rescue CD in CD drive si restartati.
 Va asigurati,deasemeni in prealabil ca aveti o conexiune la internet,necesara pentru actualizare,prin modem sau wi-fi si care a functionat anterior.
 In momentul in care startul s-a incarcat cu succes veti vedea interfata grafica,in mod normal actualizarea porneste automat,altfel va trebui sa deschideti setari si sa o faceti manual abia dupa care veti putea porni scanarea apasand pe Start.
 In mod implicit toate partitiile vor fi scanate. Depinzad de capacitatea hard-ului si de numarul de fisiere, procesul s-ar putea sa dureze.


                                                Link download : Rescue CD - ISO image.


B@zar - Pagina de Anunturi:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !