Translate

luni, 23 septembrie 2013

ENERGII INTERIOARE - khakra

Un documentar,coborît din misticul conex, plin de culoare şi lumină care ne prezintă într-o maniera spectaculoasa si atent documentata, cei 7 centrii de forţă ai fiinţei.

În cazul în care nu aţi auzit de Anodea Judith, ea este una dintre mai mari autorităţi în ceea ce priveşte chakra-ele (centrii de forţă ai fiinţei).
Indiferent că ştii sau nu ceva de chakre sau dacă esti sau nu interesaţ de acest subiect, această prezentare vă va oferi o călătorie remarcabilă ce poate deschide,prin meditatie paralela, forte interioare, profund binefăcătoare.
Scris, produs şi narat de Judith, documentarul este o realizare la superlativ, probabil o experienţă idescriptibilă. Cuvinte potrivite nu au fost încă inventate şi nu cred că vor fi, deoarece atunci când poţi descrie o stare de spirit în cuvinte, înseamnă că ai simtit prea puţin.
Fascinantele animaţii făcute de Alex Wayne şi încântătoarea muzică compusă de Robin Silver se contopesc întru totul cu frazele rostite de Judith de-a lungul vizionării filmului. Anodeea duce privitorul într-o odisee de vis care include în mod conceptional, aventuri spirituale, intelectuale dar şi senzitive,deschizand noi perspective, în timp ce urcăm în spirală printre cele 7 chakre, printr-o experienţă educaţională plină de gust,o experienţă care poate trezi energiile spirituale.
Aceste originale explorări multisenzoriale sunt mult mai eficiente decât orice carte.
Priviţi-l, daţi-l mai departe.




Articol original: Chakra-ele Iluminate (2004)

=====================
Detalii AICI B@ZAR

Imprimante epson:detalii



Tuner TV



Placa de baza CPU-3200+


DVD - MAJESTIC


Amanunte pe pagina de B@ZAR
-pentru imprimanta intr-o postare anterioara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

-Let me know, if you want out more details about what I wrote, or have something to say, leave a post in the comments box, !