Translate

sâmbătă, 3 decembrie 2011

NERO, how it works

Nero-este un program de inscriptionare foarte cunoscut care da mult de furca incepatorilor.
De stiut:
-Nu zgariati sau murdariti fata CD-DVD.
-Pastrati CD-DVD la loc ferit de razele solare.
-Instalati doar Nero original (CD original).
-Folositi doar CD_DVD de producator recunoscut

Cum merge?
-Deschideti Nero Expres.





1-Option-Deschidem si la expert features bifam enable DVD overburning care defo nu este activat si all suported recorder format for the image recorder,lucru ce este de folos la creerea imaginilor de jocuri.



2-Data-Aceasta comanda o facem cand ne hotaram sa incepem inscriptionarea CD-DVD,ea acopera tot ce reprezinta date (incllusiv muzica filme si poze)
3-Acum selectam ce tip de format facem CD sau DVD.
5-Daca avem un CD sau DVD RRW (reinregistrabil) aceasta optiune ne ajuta sa stergem informatia de pe el in vederea reinregistrarii,nu se poate sterge partial ci doar complet.
6-Dupa care selectam unitatea optica de inregistrare.


Dupa ce selectam formatul CD_DVD ni se deschide o noua fereastra in care facem selectia propriuzisa ce urmeaza sa o inregistram,jos avem o bara de stare care se tot 'UMPLE" pe masura ce selectam.Cand a ajuns aproape de capatul din dreapta si inainte sa apara culoarea rosie ne oprim din selectie si trecem mai departe.Daca am depasit nu se intampla nimic intrucat nu am dat comanda "BURN" si putem sterge un fisier dand click pe el si Delete din dreapta,e de preferat sa ramana mai gol decat sa-l stricati.
Aceasta ceste o fereastra de Tip Explor unde puteti lucra cu dragg and drop [ trageti direct fisierele cu sageata de la mauce dupa ce le gasiti cu ajutorul tabelelor din dreapta] Acum mare atentie;inainte de a porni inscriptionarea trebuie sa alegem o viteza de insciptionare. >>>>SFAT<<<<< Nu inscriptionati la viteza maxima chiar daca va merge pe PC este foarte posibil ca aparaturile mobile sa aiba erori la citire.



In dreapta in interiorul casetei unde scrie Maximum dam click si alegem astfel pentru DVD cea mai mica viteza (4x),pentru filme Avi sau mp3 pe CD nu mai mult de (16x).
Abia dupa ce ati selectat si viteza puteti da click pe "BURN".